Nieuws

Tussenstand Monthly Medal /nog 2 te gaan.

21/07/2021
Lees verder

Ries maakt kennis met Cassie Pienaar

15/07/2021
Lees verder

Every hole a Neary! Zondag 29 augustus vanaf 15:00 uur (9H)

15/07/2021
Lees verder

Golfweek: "Golfplaza Texas Scramble Open" en meer!

14/07/2021
Lees verder

Family&Friends toernooi zaterdag 10 juli groot succes

11/07/2021
Lees verder

Eerste Jeugdwedstrijd smaakt naar meer!

12/04/2021

Op zondag 11/4 is de eerste jeugdwedstrijd gespeeld vanuit de golfclub, op de grote baan, sinds jaren.  Nieuw voor de jeugdleden, hun ouders en ook nieuw voor de Jeugdcommissie. Vorige jaren werden er vooral wedstrijdjes gespeeld op de par-3 en werden er met “pro” Xavier baanlessen gespeeld op de par-5 baan. Maar de jeugd wordt gaandeweg talrijker en beter in het spelletje!

Een groeiende groep kan zelfstandig op de grote baan spelen: hoe gaaf is dat! We speelden 9 Holes Stableford, vanaf 16:00 uur. Jane Petri was wedstrijdleider en zij liep ook mee als coach met de laatste flight. Dus eerst netjes melden aan de wedstrijdtafel en je scorekaart ophalen (ja, zo werkt dat binnen de golfclub 😊), dan gezellig spelen en daarna als speler en marker samen de kaarten controleren en inleveren. Vader Christiaan Hoos en Jannie Zeeman hielpen mee met het direct invoeren van de scorekaarten in het systeem van de golfclub.    

Dat lukte allemaal prima en we zagen al snel hoe iedereen het gedaan had.. Jane vertelde dat Max Roctus heel goed de regels kende en ook het “tempo in de baan” heel goed deed! Er waren door iedereen echt mooie holes gespeeld en er waren er twee die heel erg goed gespeeld hadden…    

De winnaars waren Floris Hoos en Romy Roussel, die allebei 22 Stableford punten scoorden:  super goed!

De gehele uitslag kan je lezen op de website of op de WebApp.   

En verder: wat komt er hierna??   

De volgende Jeugdwedstrijd is op 23 mei: een Texas Scramble Teamwedstrijd (16:00 uur, 9 holes): lees het artikel daarover en schrijf in!  

Maar al eerder kan je meedoen met de Fun wedstrijd van de WECO op 2 mei (15:00 uur 9 holes): dan word je ingedeeld samen met de volwassenen van de Golfclub. Ook hierop kan je al inschrijven! 

Groetjes van Jannie 

Op dezelfde dag gespot op hole 2: vreemde birdies!