Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Matchplay Clubkampioenschap 2024! De inschrijving is geopend!

27/02/2024
Lees verder

Voorjaar Eclectic tussenstanden na VE4

22/02/2024
Lees verder

Nieuwe IT-functies, februari 2024

13/02/2024
Lees verder

Save the Date ALV 30 April

13/02/2024
Lees verder

Bijpraten met Ton Fennema

13/02/2024
Lees verder

Beter scoren door meer regelkennis: opfrisavonden

08/05/2023

Hoe kunnen de regels spelers helpen om uit moeilijke situaties te komen? 

Met herkenbare voorbeelden uit de praktijk op onze golfbaan maakt onze Handicap en Regelcommissie ons daarvan bewust. Ook staan we kort stil bij enkele veranderingen in de regels die m.i.v. dit jaar van kracht zijn. Natuurlijk is er ruimte voor vragen van de aanwezigen!

Om zoveel mogelijk geinteresseerden in de gelegenheid te stellen om deel te nemen hebben we twee verschillende avonden gepland:

- Woensdag 31 mei-gaat helaas niet door

- Dinsdag 6 juni

Beide avonden starten om 20:00 en duren tot ongeveer 21:30 uur.  Voor leden van Golfclub Hitland is deelname uiteraard gratis.

De regelavonden vinden plaats in de grote vergaderzaal boven het restaurant en zijn bedoeld voor zowel de leden van de Golfclub als voor jaarkaarthouders/MGH- leden.

Het is de bedoeling dat we na afloop in het restaurant kunnen napraten onder het genot van een drankje dat aangeboden wordt door de Golfclub. 
Voor leden van de Golfclub is het leuk om MGH-leden/Jaarkaarthouders te ontmoeten en andersom hebben zij wellicht vragen over de Golfclub. 

Opgave voor deelname voor leden aan 1 van de 2 avonden is mogelijk d.m.v. een mailtje aan ons secretariaat (secretariaat@golfclubhitland.nl), onder vermelding van de avond.

Niet-leden kunnen zich opgeven via de website van de Golfschool, onder Evenementen/Regel-opfris-avond

Groet van de H&R Commissie.