Nieuws

Prinsendag 2022, traditie op de derde dinsdag

22/09/2022
Lees verder

Make-A-Wish Kids Open 2022: Hitland Jeugd zamelt €1600,= in

19/09/2022
Lees verder

De MATCHPLAY KAMPIOENEN 2022!

16/09/2022
Lees verder

WECO zoekt Helpende Handen

15/09/2022
Lees verder

Matchplay kampioenschap 2022: aanstaande zondag de ontknoping

14/09/2022
Lees verder

Ballenlawine en Zomeravondserie 2022

14/03/2022

De Herencommissie van de Golfclub Hitland heeft de voorbereidingen van het seizoen 2022 afgerond voor de Ballenlawine en de Zomeravondserie.  

Ruim twee jaar wedstrijden organiseren tijdens de pandemie was niet altijd eenvoudig. Het afgelopen jaar hebben wij wel alle wedstrijden van de Ballenlawine en de Zomeravondserie kunnen afronden. 

Ballenlawine:

Voor de 1e Ballenlawine op vrijdag 01 april gaan wij het innen van de inschrijfgelden anders organiseren. In navolging van de Seniorencommissie willen wij vooraf de eerste 6 wedstrijden innen via een betaling op de rekening van de Herencommissie. 6 x 4 euro maakt samen 24 euro. Na de zesde wedstrijd volgen er nog zes die op dezelfde wijze worden geïnd. Elke wedstrijd die je speelt wordt bijgehouden en aan het eind van de reeks ontvang je een bedrag terug als je niet hebt deelgenomen. 

Buiten de Leary en de Neary komt er ook een funprijs die elk wedstrijd anders kan zijn. De wedstrijdleiding geeft bij aanvang van de wedstrijd actuele informatie mee.

Om ervoor te zorgen dat deelnemers niet al te vaak met dezelfde medespelers worden ingedeeld, is het verzoek om zo min mogelijk voorkeuren tot speeltijden aan te geven. Hoogstens de eerste of laatste flights (ofwel eerste of laatste halfuur). 

Op 6 juli vindt een tussentijdse prijsuitreiking plaats  van de specials zoals Neary, Leary en de funprijs. Na afloop organiseren we een daghap bij Hit eten en drinken. 

Zomeravondwedstrijden:

De wedstrijden in het kader van de Zomeravondserie bestaan dit jaar uit 7 wedstrijden.

Het aanvangstijdstip is verplaatst van 17.00 uur tot 18.00 uur zodat ook de werkende leden kunnen aanschuiven. De 1e wedstrijd vindt plaats op woensdag 6 april.

Na afloop van de finale op woensdag 24 augustus vindt de prijsuitreiking plaats en kunnen deelnemers gebruik maken van de daghap voor een aantrekkelijke prijs.

Het inschrijfgeld van 2 euro zal nog wel via Sum up worden geregeld.

De Herencommissie wordt gevormd door onderstaande personen:

Voorzitter a.i.             Ries Rook

2e voorzitter              Hans de Moor

1e Penningmeester     Jos Hermans

2e Penningmeester     Ed Trion

Lid                            Jaap Snoek

Lid                            Charles van der Does

Lid                            Jan van Wijk

 

Tot slot kan je nu al inschrijven voor de eerste wedstrijden via de website van de golfclub