Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Margriet van der Linde overleden

19/04/2024
Lees verder

Gratis ballen in april!

16/04/2024
Lees verder

Fourball Betterball kampioenschap 2024: schrijf in!

16/04/2024
Lees verder

Aankondiging Rydercup 2024 18 mei

16/04/2024
Lees verder

Clubkampioenschappen Strokeplay vooraankondiging: 9 en 16 juni

16/04/2024
Lees verder

Aspiranten krijgen oorkonde voor regelkennis en baanpermissie voor de par-5 baan

30/07/2020

Op zondag 12 juli hebben zes “aspirantjes”, variërend van 9 tot 13 jaar, de laatste van een serie theorielessen gevolgd. Niet alleen door de lessen in de vergaderzaal te volgen, maar ook tijdens rondjes op de par-3 baan en het bestuderen van het lesboek hebben ze allemaal veel geleerd over de belangrijkste regels. 

Tijdens deze lessen is gebleken dat ze nu voldoende regelkennis hebben om in aanmerking te komen voor de baanpermissie op de grote baan. Na afloop van de laatste les kregen alle aspiranten daarom allemaal een oorkonde waar dat op staat. Die werd met gejuich ontvangen, zoals te zien is op de foto. Kinderen van deze leeftijd hoeven geen regelexamen af te leggen, maar hebben dan dus geen bewijs dat ze geslaagd zijn, zoals bij volwassenen wel het geval is. Vandaar dat we deze oorkonde uitreiken.

Xavier heeft aangegeven ze er allemaal “golf technisch” aan toe zijn om op de grote baan te kunnen spelen, zodat ze nu ook baanpermissie voor de grote baan gekregen hebben.
Dit weliswaar onder de voorwaarde dat ze voorlopig alleen de grote baan op mogen onder begeleiding van een volwassene die in het bezit is van een handicap.

Zodra de kinderen hun baanpermissie hebben “promoveren” ze van aspirant-jeugdlid naar jeugdlid, zodat ons ledental met zes volwaardige leden is gestegen.

Groet van John Siteur

Meester John geeft les:  

Geslaagd!