Nieuws

Heerlijke haring en mooie scores!

27/06/2022
Lees verder

Status Matchplay Kampioenschappen, juni 2022

27/06/2022
Lees verder

Family&Friends toernooi 2022 WORDT EEN SHOTGUN!

23/06/2022
Lees verder

Hoge handicappers-Buddy wedstrijd: vooraankondiging

23/06/2022
Lees verder

Strokeplay kampioenschappen 2022: verslag

20/06/2022
Lees verder

Afscheid van Thea Rook

13/12/2021

Dank aan allen bij afscheid Thea Rook 

Hoe wreed kan het leven zijn, op zondag 07 november niets aan de hand en meegespeeld met de clubthanking wedstrijd op Hitland. Donderdag 11 november de seniorenwedstrijd  laten schieten, Thea was een beetje grieperig.

Zaterdag 13 november getest op Corona en positief, de dagen daarna waren niet fijn. Donderdagmiddag 18 november naar de huisarts omdat Thea het erg benauwd had, direct naar het ziekenhuis waar wij om 17.00 uur aankwamen.

Thea afgezet bij de intake balie, ik mocht niet mee en werd naar buiten gestuurd. Vanaf dat moment heb ik haar niet meer levend gezien.

Vrijdag 19 november werd ik positief getest op corona, ruim een week in quarantaine. Een week later alsnog op bezoek in het ziekenhuis waar Thea al een paar dagen in coma was gebracht.

In gesprek met de artsen bleek al snel dat de situatie levensbedreigend was. Op vrijdag 3 december bij het eindgesprek met de artsen hoorden wij dat de behandeling zou worden gestaakt. Op een groot aantal plaatsen waren haar longen aangetast door het virus. Later op de vrijdagavond is zij heengegaan in aanwezigheid van mijn zoon en dochter en mijzelf.

In de week van de uitvaart leef je in een roes, er moeten zoveel zaken worden geregeld. 

Waar een kleine golfclub groot in kan zijn is het enorme medeleven dat ik van eenieder hebt ontvangen. Via sociale media en via meer dan honderd kaarten van clubleden.

Mijn dank aan het bestuur van de golfclub, de Weco, de Seniorencommissie, de Dames commissie, Heren Senioren 2 met hun dames. Ook aan het personeel van Golfbaan Hitland, de marshals, Golf Plaza, Hit eten en drinken, de Golfpro's, greenkeepers en vele anderen.

Kortom een overweldigde belangstelling waar ik stil van werd. 

Samen zijn is samen lachen, samen huilen.

Leven door dichtbij elkaar te zijn is sterker dan de sterkste storm.

Gekleurder dan 't grauwe om je heen.

Want samen zijn, ja samen zijn, dat wil toch iedereen.    

 Ries Rook