Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Matchplay Clubkampioenschap 2024! De inschrijving is geopend!

27/02/2024
Lees verder

Voorjaar Eclectic tussenstanden na VE4

22/02/2024
Lees verder

Nieuwe IT-functies, februari 2024

13/02/2024
Lees verder

Save the Date ALV 30 April

13/02/2024
Lees verder

Bijpraten met Ton Fennema

13/02/2024
Lees verder

2022: dat het maar een mooi golfjaar mag worden!

12/01/2022

Allereerst al het goede gewenst voor 2022. Alweer een jaar voorbij..

Helaas is het Corona virus nog niet verdwenen en de algemene opinie is dat we hiermee (voorlopig) moeten leren leven. We hebben ondanks de hinder/ lockdowns toch kunnen golfen en de meeste wedstrijden konden worden gespeeld.

Het bestuur heeft de afgelopen twee jaar tijdens de pandemie geprobeerd zo goed mogelijk te functioneren. Vergaderingen digitaal afwerken is best wel handig, maar fysiek bij elkaar komen is natuurlijk veel beter. Ondanks dat feit is het bestuurswerk zo goed als mogelijk gedaan. Juist in een tijd waarbij je bijna niemand kon ontmoeten, is ook duidelijk geworden dat de verschillende commissies naar elkaar zijn toegegroeid. Mooi om dat vast te stellen en een compliment waard! 

Zoals elk jaar is een vaststaand feit dat leden komen en gaan. Redenen hiervoor zijn verschillend. Wij zijn blij te kunnen melden dat er (netto) een flink aantal nieuwe leden is bijgekomen die binnen de club een mooi onthaal hebben gekregen en dat zo ook hebben ervaren!

We hebben tijdens de coronaperiode vooral de gezelligheid gemist op hole 19. Wat is er immers leuker dan napraten met elkaar in een ontspannen sfeer. Juist die momenten hopen wij in het jaar 2022 weer (en meer) te kunnen beleven.

Vanaf deze plaats nogmaals een hartelijke dank voor al het geleverde commissie- en ander vrijwilligerswerk.

Ook dit jaar staan er veel wedstrijden op de kalender en ik hoop, met jullie, dat we een mooi en positief golfjaar kunnen beleven met elkaar.

Namens het bestuur, Wim van Winden.