Ledenpagina

HEREN BALLENLAWINE

In het zomerseizoen organiseert de herencommissie om de 2 à 3 weken een wedstrijd op de vrijdagmiddag.

Herenwedstrijden zijn in eerste instantie gericht op het samen plezier beleven aan het golfen, maar er is ook een sportief element aan toegevoegd voor de regelmatige deelnemers:  de Ballenlawine competitie.

Het seizoen bestaat uit twaalf reguliere herenwedstrijden die meetellen voor de Ballenlawine. Het seizoen wordt na de laatste wedstrijd afgesloten met een prijsuitreiking en een diner voor de heren die het seizoen gezamenlijk willen afsluiten. Deze finaledag zal er een start zijn op hole 1 en hole 10.
We zullen ook de 7de ballenlawine (12 juli) een tussentijdse prijsuitreiking organiseren in combinatie met een maaltijd. Deze wedstrijd heeft ook een start op hole 1 en hole 10.

De beste 8 wedstrijden tellen mee voor het eindklassement, maar er zijn ook dagprijzen voor de winnaar, de Neary en de Leary. Dit jaar zijn er dus 2 specials te winnen op een wedstrijddag. De Leary is een leuk alternatief voor de Longest en de iets minder ver slaande heren, want dit vergt een combinatie van 2 goede slagen. (Leary bij de ballenlawine: na 2 slagen ligt de bal het dichts bij de hole, dit hoeft niet op de green te zijn, maar als de bal niet op de green ligt, dan moet de bal wel in het 'Algemeen gebied' te liggen). Algemeen gebied conform de golfregel definities van 2019.

Wij nodigen iedereen van harte uit om mee te doen op de vrijdagmiddag.

Klik op "Ballenlawine 2019" voor een overzicht van de speeldata van 2019.

Vrijdagmiddag herenwedstrijd, leuk, gezellig, gewoon doen!