Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Dames Zomerkampioenschap 2021: de winnares..

15/09/2021
Lees verder

Hole in One!

15/09/2021
Lees verder

Beleef de MATCHPLAY KAMPIOENSCHAP FINALES LIVE!

14/09/2021
Lees verder

Uitreiking Bokalen 2021 bij finale Monthly Medal...

14/09/2021
Lees verder

Ries maakt kennis met Sefi Vesters

13/09/2021
Lees verder

Jeugdgolf trekt aan

09/09/2021

Jeugdgolf bij Golfclub Hitland trekt aan … 

Na enkele jaren wat mindere aanwas bij de jeugd, lijkt er nu toch  een positieve tendens ingezet te zijn. Inmiddels zijn er 26 jeugdleden die wekelijks op de zaterdag en zondagmiddag trainen onder leiding van golfpro Tim Kuiper. 

In clubverband worden  jeugdwedstrijden gehouden  en regelmatig kan men als jeugd inschrijven voor de weekend wedstrijden. Buiten speltechnisch trainen wordt er uiteraard ook aandacht gegeven aan het spel.. 

Spelenderwijs met golf bezig zijn is van groot belang voor de jeugd, want golf  is meer dan alleen maar ballen wegslaan op de drivingrange! 

Door het tijdelijk wegvallen van Danny wordt  de coördinatie vanuit het bestuur  tijdelijk waargenomen door Ries Rook. Samen met twee ouders van jeugdleden, Jane Petri, Amira Sehovic en golfpro Tim Kuiper proberen zij  het golfspel door de jeugdige leden  van de club een positieve richting te geven.

De commissie en bestuur  spreekt de wens uit dat door de inspanningen van deze commissie de vonk van deze mooie sport verder overslaat op de jeugd, zodat zij kunnen ervaren wat een mooie sport golf is.