Weer een overwinning voor het senioren herenteam 2 Hitland

Lees verder

Jeugd winterklassement 2019

01/04/2019

Afgelopen maanden hebben 9 enthousiaste jeugdleden van Golfbaan Hitland onder begeleiding van Xavier deelgenomen aan de winterlessen.

Deze lessen bestonden steeds uit een combinatie van techniek en een wedstrijdelement. Zo kwam er elke week een ander onderdeel van golf aan bod zoals chippen, pitchen en putten. Ook werden er veel skills en testen op de Flightscope gedaan. Iedere week konden er punten verdiend worden voor het eindklassement.

Afgelopen zondag vond de laatste les plaats en werd het nog een zeer spannende finale. Ivo Pheifer en Floris Hoos eindigde beide op 48 punten. Een play off moest de uiteindelijke winnaar van het klassement bepalen. Een target van 50 meter op de Flightscope werd uitgezet, maar de mannen hadden die afstand zo goed onder controle dat ze allebei tot 3 keer toe de bulls-eye raakte. Uiteindelijk op de 4e shoot-out afstand won Ivo Pheifer het klassement en kan hij zich winter jeugdkampioen van 2019 noemen!!

De voorjaars-jeugdlessen starten begin april. Iedere zondagochtend zal de par-3 baan vol staan met jeugd. We hebben er zin in!