Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

NGF Competitie 2024: de tussenstand..

25/04/2024
Lees verder

Monthly Medal 2 op 20 april: verslag

24/04/2024
Lees verder

Herdenkingsbijeenkomst Margriet van der Linde

24/04/2024
Lees verder

Margriet van der Linde overleden

19/04/2024
Lees verder

Gratis ballen in april!

16/04/2024
Lees verder

Regelavond Matchplay - woensdag 27 maart van 19.30 - 21.00 uur

14/03/2024

Binnenkort gaat de NGF competitie weer van start en ook de Matchplaykampioenschappen van onze club zijn inmiddels aangekondigd.

Als voorbereiding daarop organiseert de Handicap & Regelcommissie ook dit jaar weer een avond waarin de specifieke Golfregels voor de spelvorm Matchplay worden behandeld. Locatie: golfgebouw, Zwaluwzaal.

Het zal je maar gebeuren: jouw tegenstander 'claimt de hole'. En jij staat met je mond vol tanden, omdat het wel heel overtuigend klinkt, maar je eigenlijk gewoon geen weerwoord hebt. Had je nou zelf ook maar wat meer inzicht in de Golfregels gehad.

Wist je trouwens dat je bij Matchplay fouten van de tegenstander ook 'door de vingers mag zien'? En waarom zou je dat willen?

Tijdens deze regelavond komen alle specifieke Matchplay golfregels langs, maar natuurlijk ook veel algemeen geldende regels. Een korte opfriscursus met voor iedereen wel even een 'o ja, zit dat zo'-momentje, of zoals onze oosterburen dat zo mooi kunnen zeggen: een AHA-Erlebnis.

We zetten ook de meest recente aanpassingen van de Golfregels nog even op een rij.

Alle competitie deelnemers zijn via hun captains persoonlijk benaderd voor deze Regelavond. Alle overige leden - en zeker de deelnemers aan de Matchplaykampioenschappen - zijn ook van harte welkom.

Na afloop wordt namens de club een drankje aangeboden, om nog even gezellig na te praten en toch nog even die laatste vraag kunnen te stellen.

Namens de H&R-commissie,

Sjaak Verburg.