De club

Golfclub Hitland (v/h Golfclub Van Rijckevorsel) speelt op de 18 holesgolfbaan Hitland, gelegen in het natuurgebied Hitland, dat u kunt vinden tussen Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas). Eigenaar en exploitant van Golfbaan Hitland is het Recreatieschap “Hitland”.

Golfbaan Hitland beschikt naast een 18 holesbaan tevens over een 9 holes par 3-baan, alsmede een vrij toegankelijke, verlichte drivingrange, twee oefengreens en een chippinggreen met oefenbunker.

In het Golfhuis vindt u naast een restaurant met groot terras, kleedkamers met douches, vergaderruimtes en het kantoor van het recreatieschap met de balie van de caddiemaster.

Golfclub Hitland, in 1993 opgericht als Golfclub Van Rijckevorsel, heeft sinds enige jaren de A-status, toegekend door de Nederlandse Golf Federatie. De club heeft ca. 350 leden, waaronder zo’n 30 jeugdleden. De naam van de vereniging is op 24 januari 2011 statutair gewijzigd in Golfclub Hitland.

Als lid kunt u deelnemen aan deze door Golfclub Hitland georganiseerde wedstrijden en/of overige activiteiten zoals regelavonden en regelexamens.

Op deze website staat veel informatie over onze club en over het lidmaatschap. Mochten er na uw bezoek aan onze website toch nog vragen zijn stuur dan een mail naar: secretariaat@golfclubhitland.nl