Heren Senioren 2

Het team van heren senioren 2 bestaat in 2017 uit:

Ries Rook (captain), Gert Jan van Rooijen, Hans Jue, Jos Hermans, Arend van der Knaap (vice captain), Cor van der Knaap, Martin Snoodijk en Hans Delwel.

Heren Senioren 2 van Golfclub Hitland komt uit in de 5e klasse van de categorie Heren Senioren 27-holes (poule P81).

Klik hier voor de wedstrijden en de uitslagen.

Capelle 3 – Hitland 2 - vrijdag 31 maart 2017

Op weg naar het deftige Wassenaar en ter plaatse voor de start was Ries niet zichzelf. Dat resulteerde in beginnersfouten (nervositeit). Cor en Ries waren jammer genoeg kansloos. Arend en Jos verloren pas op de laatste hole de wedstrijd. Gert Jan en Hans verloren ook nipt. Tijdens de lunch werden de brokstukken opgepakt en met de borst vooruit de singles in. Gert Jan ging ongelukkig ten onder tegen een zeer sterke tegenstander, Hans kwam er met een gelijke score vanaf, Arend won netjes zijn partij en Jos won ook op de laatste hol. Op hole 17 sloeg Jos nog een eagle. Een prima prestatie. Cor was als eerste klaar en won zijn partij al na 12 holes. Een dik verdiende overwinning. Ries speelde tegen de jongste deelnemer van Capelle. Ondanks het leeftijdsverschil van een kleine 20 jaar werden de punten gedeeld.

Een wedstrijd met 10 – 8 verliezen na een moeilijke ochtend is toch een prestatie van formaat. Het wij en teamgevoel overheerste al heel de voorbereiding en na de eerste competitiedag werd dat alleen maar meer. Met zijn allen kunnen wij best trots zijn op ons team.