Ledenpagina

HEREN BALLENLAWINE

In het zomerseizoen organiseert de herencommissie om de 2 à 3 weken een wedstrijd op de vrijdagmiddag.

Herenwedstrijden zijn in eerste instantie gericht op het samen plezier beleven aan het golfen, maar er is ook een sportief element aan toegevoegd voor de regelmatige deelnemers:
de Ballenlawine competitie.

Het seizoen bestaat uit twaalf reguliere herenwedstrijden die meetellen voor de Ballenlawine. Het seizoen wordt na de laatste wedstrijd afgesloten met een prijsuitreiking en een diner voor de heren die het seizoen gezamenlijk willen afsluiten. Deze finaledag zal er een start zijn op hole 1 en hole 10.
We zullen ook de 6de ballenlawine (22 juni) een tussentijdse prijsuitreiking organiseren in combinatie met een borrelhapje of een maaltijd. Deze wedstrijd heeft wel een reguliere start.

De beste 8 wedstrijden tellen mee voor het eindklassement, maar er zijn ook dagprijzen voor de winnaar, de Neary, de Longest en de Leary. Dit jaar zullen er dus 3 specials te winnen zijn op een wedstrijddag. De Leary is een leuk alternatief voor de iets minder ver slaande heren, want dit vergt een combinatie van 2 goede slagen. (Leary bij de ballenlawine: na 2 slagen ligt de bal het dichts bij de hole (dit hoeft niet op de green te zijn, maar de bal moet wel door de baan liggen. (Door de baan conform de definities ;-) )

Wij nodigen iedereen van harte uit om mee te doen op de vrijdagmiddag.

Vrijdagmiddag herenwedstrijd, leuk, gezellig, gewoon doen!