Nieuws

Eindejaarsgolf en -diner senioren Golfclub Hitland

14/12/2018
Lees verder

Inspirerend verhaal van onze regelcommissaris John Siteur

10/12/2018
Lees verder

Woon je in Capelle of Krimpen: houd je brievenbus in de gaten ...

10/12/2018
Lees verder

Sinterklaas & Zwarte Piet bezoeken de Hitlandsenioren nu met meer foto's

07/12/2018
Lees verder

Dames spelen pepernotenwedstrijd

04/12/2018
Lees verder

Vrijwilligers Golfclub Hitland bedankt!

23/10/2016

Op zondag 23 oktober organiseerde het bestuur van Golfclub Hitland de zogenaamde Clubthanking dag. Alle vrijwilligers, die het hele jaar allerlei activiteiten en wedstrijden organiseren, werden in het zonnetje gezet. Voorzitter van de club, Boy Kodde, sprak bij de ontvangst woorden van dank aan het adres van de genodigden. Een club kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ook de medewerkers van de golfbaan en het restaurant werden bedankt voor een jaar lang dienstbaarheid en hulpvaardigheid.

Na de lunch speelden de gasten in het herfstzonnetje een gezellige zogenaamde Texas Scramble, een wedstrijdvorm waarbij de nadruk ligt op samenwerken en teamgeest. Na de 9 holes werd op het terras het glas geheven op de club en ging het gezelschap op de foto.
Het winnende team bestond uit: Boy Kodde, Jacqueline ’t Hoen, Ries Rook en Wim van Winden. Henk Nefkens en Robert Okkerse werden nog extra 'beloond' met een flesje wijn voor het waarnemen van de theorielessen bij afwezigheid van de vaste docenten.
De golfers gaan nu het winterseizoen in, want golfen doen de Hitlanders het hele jaar door.

Voor de foto's: https://www.facebook.com/golfclubhitland/?ref=aymt...