Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Monthly Medal 2 op 20 april: verslag

24/04/2024
Lees verder

Herdenkingsbijeenkomst Margriet van der Linde

24/04/2024
Lees verder

Margriet van der Linde overleden

19/04/2024
Lees verder

Gratis ballen in april!

16/04/2024
Lees verder

Fourball Betterball kampioenschap 2024: schrijf in!

16/04/2024
Lees verder

Verslag competitie wedstrijd senioren 1

23/04/2019

We zijn op vrijdag de 19e naar de Kennemer vertrokken voor de 2e wedstrijd en dit keer tegen de heren van de Haarlemmermeersche.
Vooraf hebben we de handicaps van onze opponenten de revue laten passeren en deze scheelden niet veel met onze handicaps.
We hadden de dinsdag al voorgespeeld en dat was voor de spelers handig omdat er een aantal holes zijn (par 3) waar met verschillende stokken is gespeeld om de green te bereiken. We speelden de B lus 's morgens en de B/A 's middags. De teams zijn onder het genot van een kopje koffie met koek vastgesteld en zo gingen we naar de eerste hole.
Frans en Wim wonnen met 4 up en 3 te gaan. Marien en Berry met 3 up en 2 te gaan en Piet en Harry moesten hun meerdere erkennen in hun tegenstanders en verloren. Vier punten in de ochtend was een mooi resultaat.
Lekker geluncht en daarna weer de baan in die werkelijk een plaatje was. Je moest wel op de fairway blijven want daarbuiten was het niet fijn en met een harde en glooiende baan is dat niet altijd te vermijden!
Marien, Piet, Berry en Frans haalden de volle winst binnen en er moet aangetekend worden dat Berry boven zichzelf is uitgetreden.
Hij speelde een topwedstrijd tegen een sterke tegenstander en won met 6 up en 5 te gaan.
Proficiat heren. Volgende week naar Leeuwenbergh waar we tegen, op papier de sterkste tegenstander, "de Rijswijkse" gespeeld mag worden. (Laagste handicap 4.6 en hoogste 9.2)

We gaan er weer voor.