Nieuws

Eindejaarsgolf en -diner senioren Golfclub Hitland

14/12/2018
Lees verder

Inspirerend verhaal van onze regelcommissaris John Siteur

10/12/2018
Lees verder

Woon je in Capelle of Krimpen: houd je brievenbus in de gaten ...

10/12/2018
Lees verder

Sinterklaas & Zwarte Piet bezoeken de Hitlandsenioren nu met meer foto's

07/12/2018
Lees verder

Dames spelen pepernotenwedstrijd

04/12/2018
Lees verder

Texas Scramble: altijd leuke spelvorm

04/10/2015


Alle ingrediƫnten voor een mooie dag waren aanwezig: schitterend najaarsweer, leuke teams met een altijd weer relaxte wedstrijdvorm Texas Scramble. Altijd hogere scores dan je normaal gewend bent. Prettig toch? We vergeten al snel een slechte slag want een van de flightgenoten zet er dan wel weer een betere slag tegenover.

In totaal waren er 9 flights en de eerste flight start om 9.20 uur. Er lag nog wel dauw op de greens maar dat verdween al snel door de zonnestralen. Deze eerste flight zette uiteindelijk de beste score neer van de dag.
In totaal kwam de flight van de familie Arts (Inge, Inez en Thomas) aangevuld met John Siteur tot een score van 55 stableford punten. Het aantal slagen was gelijk aan de baan, nl. 71. De scores van de andere teams zijn terug te vinden op de uitslaglijst van 3 oktober.

Dit was weer een mooie wedstrijd en een goede training voorafgaande aan de Winter Eclectic wedstrijden waarvan de eerste op 17 oktober a.s. wordt gespeeld. Wij zien iedereen graag weer bij de Winter Eclectics dus schrijf snel in.

Wedstrijdleiding WeCo