Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Openingswedstrijd 2024: Traditionele Special met de Golfbaan

14/03/2024
Lees verder

Onze Eerste 2024 op 24 maart..

14/03/2024
Lees verder

Invitationals en Specials 2024: Open wedstrijden!

14/03/2024
Lees verder

Even bijpraten met Hennie van Mil

14/03/2024
Lees verder

De Baangegevens veranderen: nieuwe "Ratings"

14/03/2024
Lees verder

Sinterklaas & Zwarte Piet bezoeken de Hitlandsenioren nu met meer foto's

07/12/2018

Op 6 december jl. verscheen Sinterklaas in restaurant HIT en zorgde met Zwarte Piet voor een gezellige après-golf bij de Hitland-senioren. We hadden eerst 9 holes gelopen in herfstig, grijs weer. De commissie trakteerde op een lekker stuk gevuld banket dat een bodem legde voor allerlei extra snoepgoed dat Piet bij binnenkomst geroutineerd rondstrooide. Zoals gebruikelijk wilde het zingen niet echt lukken - een gemiste kans! Immers Marijke Woudenberg had in de vorm van een handzaam snaarinstrument een goed klinkende begeleiding bij zich!

De goede Sint bleek onder zijn prachtige rode mantel een bijzonder, meerkleurig hemd te dragen. Toelichting : Hij was van bisschop tot kardinaal bevorderd, vandaar!

Ondanks zijn hoge leeftijd gaf de goedheilig man met een inspirerende toespraak commentaar op het afgelopen golfseizoen. De zieken die thuis moesten blijven en verschillende aanwezigen kregen extra aandacht. En een leuk cadeautje erbij!

De prijsuitreiking was een random trekking uit de gehele stapel scorekaarten. Overigens werd aan het begrip random met hulp van Marianne Schriek een geheel eigen inhoud gegeven. Vele golfers die door de baan weinig hadden gepresteerd kregen zodoende toch een prijs. Dat Sinterklaas het zonder bril minder scherp zag speelde ook mee. Drie vertrekkende commissieleden en drie nieuwelingen werden in het zonnetje gezet en beloond met een kloeke chocoladeletter!

Heel gezellig allemaal.

Sint en Piet bleven tot het helemaal donker was geworden. Toen zei de Sint : "Tot ziens in juli 2019". Zoveel donderdagen lijken te zijn geschrapt uit de golfkalender...

Al met al was het weer een vrolijke boel en terecht bedankte de voorzitter de twee dienstdoende heren met een berijmde tekst en ‘iets lekkers’.

Wij rekenen in december 2019 weer graag op de terugkeer van dit bijzondere duo.

Seniorencommissie