Nieuws

De overgang van EGA naar het World Handicap Systeem

27/11/2020
Lees verder

Nieuwsbrieven worden goed gelezen!

26/11/2020
Lees verder

Rondenkaart 2021: Informatie & wijziging doorgeven..

26/11/2020
Lees verder

De NGF-pas vanaf 2021

26/11/2020
Lees verder

Web App "Frequently asked questions"

26/11/2020
Lees verder

Seniorencommissie wil de resterende wedstrijden met aanvullende Corona maatregelen spelen.

11/11/2020

In het Coronaprotocol van de golfclub worden maatregelen rondom hygiëne en “1,5 meter” ingevuld, om de (onderlinge) wedstrijden veilig te laten verlopen voor zowel commissies als spelers.

We acteren daarin zoveel mogelijk digitaal en met passende hygiëne maatregelen. Zonder groepsvorming vooraf of achteraf, met digitaal betalen, zonder het uitwisselen van scorekaarten en met het digitaal of daags later verwerken van de scorekaarten tot uitslagen van de wedstrijden.  De prijswinnaars krijgen hun prijzen achteraf.

De seniorencommissie doet er een schepje bovenop: Om de contactmomenten bij het betalen van het inschrijfgeld en het uitreiken van wedstrijdkaarten geheel te omzeilen, is voor de volgende aanpak gekozen.

  • Er worden geen naamstickers meer geplakt op de wedstrijdkaarten; de informatie als vermeld op de startlijst is leidend.
  • Bij de postbus begin pad naar hole 1 neemt een ieder een scorekaart mee  en vermeldt de  naam van de wedstrijd, de naam van de speler met exact handicap en playing handicap en de naam van de marker. Natuurlijk opletten dat die gegevens juist zijn en zelf opletten op je starttijd.
  • De kaarten worden na de wedstrijd verzameld door een lid van de wedstrijdleiding, die de scores verwerkt in het computer systeem.
  • Voor de betaling van inschrijfgeld wordt aan de deelnemers gevraagd via een bankoverboeking een voorschot te betalen aan de penningmeester van de commissie voor de resterende wedstrijden in 2020. De penningmeester houdt o.b.v. de startlijsten het tegoed bij per deelnemer. Na de laatste wedstrijd in 2020 wordt het evtueel overgebleven saldo met deelnemers verrekend.
  • Als er deelnemers zonder afzegging niet komen opdagen (zg. "no show") wordt het inschrijfgeld wel in rekening gebracht.

Groet van de senioren commissie