Nieuws

Weco deed de Rydercup nog eens dunnetjes over

05/02/2019
Lees verder

Voorspeeltarieven t.b.v. de bezoekende golfclubs Competitie 2019

04/02/2019
Lees verder

NGF Pasje

31/01/2019
Lees verder

Kennismaken met Jaap Christiaanse

29/01/2019
Lees verder

De aanpassing van de golfregels onder uw aandacht?

08/01/2019
Lees verder

Ook senioren Heren 1 van Golfclub Hitland KAMPIOEN

15/05/2016

Nieuwerkerk aan den IJssel – Ook het eerste senioren team van Golfclub Hitland is afgelopen vrijdag de dertiende kampioen geworden. Hiermee traden de senioren in de voetsporen van Heren 1, dat vorige week al het kampioenschap binnen had. De senioren promoveren naar de derde klasse.

Senioren Heren 1 bestaat uit: Piet van Bokkum, Wim van Winden, Fred Rogaar, Kees Vendrig, Frans Wessel, Kees Koolhaas (captain), Harrie van de Berg, Barend van Thiel. Hoewel de gemiddelde leeftijd van het Hitlandteam boven de 70 ligt, spat de vitaliteit eraf. De heren speelden vier wedstrijden, waarvan er drie werden gewonnen en één gelijk werd gespeeld tegen de uiteindelijke nummer 2 Kleiburg. De oudste van het team en tevens Captain Kees Koolhaas: “eigenlijk was het een dubbeltje op z’n kant tot aan de laatste wedstrijd. Kleiburg speelde weer gelijk en wij wonnen van Roxenisse.”

Het bestuur van Golfclub Hitland is trots op de ‘oude knarren’ en zet binnenkort bij één van de seniorenwedstrijden het kampioensteam in het zonnetje. 

Voor het wedstrijdverslag en eerdere verslagen, zie het tabblad NGF competitie.