Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Welkom nieuwe leden!

06/02/2021
Lees verder

Ballenlawine 2021

03/02/2021
Lees verder

HalloKlock promoot onze sport..

03/02/2021
Lees verder

Hallo, hier hole(tje) 7!

02/02/2021
Lees verder

Funwedstrijd zondag 2 mei met de Jeugd!

01/02/2021
Lees verder

Onze Eerste – de start van het Lustrumseizoen 2018 van Golfclub Hitland

04/02/2018

Op zondag 18 maart a.s. begint bij Golfclub Hitland het qualifying golfseizoen. De traditionele aftrap- of liever gezegd ‘afslagwedstrijd’ is Onze Eerste. Na de oprichting van de Golfclub 25 jaar geleden was dit het eerste potje golf dat in clubverband gespeeld werd. Ook toen al leefde het besef dat tradities nog steeds geboren worden.

Gedurende het Lustrumjaar 2018 worden veel wedstrijden opgevrolijkt en voorzien van toeters en bellen. De Weco verzorgt met Onze Eerste de Kick-off en de Lustrumcommissie maakt er een feestje van. Hoewel het dan nog wintertijd is – u hoeft er dus niet een uur eerder voor op te staan – kunnen we de weersvoorspelling wel reeds doen: 16 graden, een lentezonnetje en een zacht oostenwindje. Geloof het of niet, één ding is zeker: we spelen een shotgunwedstrijd, dus inschrijven met het verzoek vroeg of laat heeft geen nut.

De lustrumcommissie heeft contact opgenomen met onze ere-ambassadeur Dylan Boshart die als golfprofessional op de Protour speelt. Hij vond het een fantastisch idee om, als speciale attractie  tegen alle deelnemers ‘Beat The Pro’ te spelen op hole 9. Alle flights in de wedstrijd komen langs hole 9 en Dylan zal het dus tegen alle spelers moeten opnemen en een scherpe, zuivere afslag  produceren. Voor de speler die erin slaagt Dylan te verslaan, is er een leuke prijs.

Dus:

  • Schrijf je in als je dat nog niet gedaan hebt, de wedstrijd staat open voor hcp 54 en lager;
  • Kom kijken als je niet speelt;
  • Kom gewoon als toeschouwer en maak leuke foto’s van dit topevenement!

Robert Okkerse, WECO

Ries Rook, Lustrumcommissie