Nieuws

Update van de werkgroep Scenario vorming

20/08/2019
Lees verder

In deze 31e aflevering maakt Ries kennis met Ellen Snoodijk

20/08/2019
Lees verder

WECO Maatjes Strokeplay op zaterdag 7 september, met wie jij wilt spelen…

20/08/2019
Lees verder

Golfbaan Hitland Trofee

19/08/2019
Lees verder

Inschrijving geopend voor de Pro Challenge op Golfbaan Hitland!

17/08/2019
Lees verder

Heren 1 Golfclub Hitland kampioen

02/05/2016

Ook in hun laatste wedstrijd in de competitie bleef het eerste heren competitieteam van Golfclub Hitland ongeslagen. Vier wedstrijden op rij werden gewonnen en met overtuigende cijfers. Van de 36 wedstrijden die gespeeld zijn, won Hitland er 30. Ook met het team, Landgoed Bergvliet, dat tot en met de tweede ronde alles had gewonnen, werd in de vierde ronde de vloer aangeveegd. Bergvliet heeft nog één wedstrijd te gaan, volgende week op Golfbaan Hitland. (Het thuisspelende team is alleen gastheer op de eigen baan en speelt zelf niet.)

Teamcaptain Mark Nossent: ‘Op papier waren we misschien wel favoriet, maar we spelen op het gras van vier verschillende banen. Je moet het toch altijd maar weer even doen en we hebben er hard en serieus voor getraind en gestreden’. ‘Ook volgend jaar willen we deze lijn doortrekken, aldus de trotse teamcaptain’.

De huldiging zal volgende maand plaatsvinden bij de Matchplaykampioenschappen van Golfclub Hitland.

Het team bestaat uit: Mark Nossent (captain), Colin Bruinen, Kees Plat, Nick Eerhardt, Alexander Becks en Senol Uyrum en de invallers Joop Kluin en Robert Okkerse.

Met deze laatste overwinning is de promotie naar de tweede klasse een feit.