Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Openingswedstrijd 2024: Traditionele Special met de Golfbaan

14/03/2024
Lees verder

Onze Eerste 2024 op 24 maart..

14/03/2024
Lees verder

Invitationals en Specials 2024: Open wedstrijden!

14/03/2024
Lees verder

Even bijpraten met Hennie van Mil

14/03/2024
Lees verder

De Baangegevens veranderen: nieuwe "Ratings"

14/03/2024
Lees verder

Update en informatie Golfplaza Pro Challenge 19 oktober

10/10/2019

Het doet ons deugd te kunnen melden dat zich voor de Pro Challenge 24 teams hebben opgegeven. We hebben daarin een mooie mix van leden van de Golfclub en deelnemers via de Golfbaan en dat is precies wat ons plan was: een leuk gezamenlijk evenement met 100 deelnemers!

Dit betekent dat we een shotgun hebben met een aantal holes dubbel bezet: het team van PRO’s (Xavier, Leo, Janna, en Mark Nossent) gaan de “beat the pro’s”-uitdaging tegen de vele teams met veel plezier aan. Het wordt een wedstrijd met veel fun, als de teams na de wedstrijd hun netto scores tegen die van Pro’s aan leggen! Wie weet ze te verslaan? 

We hebben een leuke prijzentafel met gesponsorde prijzen van onze partners op Hitland. Golfplaza is onze hoofdsponsor, vandaar dat de naam van dit evenement is aangepast!

Deelnemers worden ontvangen met koffie en iets lekkers. Aanmelden kan vanaf 08:00 tot 09:00 uur aan de wedstrijdtafel, liefst met gepast geld, of pinnen via de Balie van de caddiemaster. Voor deelnemers aan het soep arrangement worden fiches uitgegeven: dat rekent iedereen individueel af bij HIT.

Inschrijfkosten:

Rondenkaarthouders incl. weekend: € 5,-- + 2 rondes 

Rondenkaarthouders excl. weekend: € 25,-- (+ zonder rondes) of € 15,-- (+2 rondes)

Greenfeespelers: € 25,-- per persoon

OPTIE: Na afloop kun je in HIT eten & drinken gebruik maken van een aanbieding voor een kop tomatensoep met stokbrood voor € 6,-- p.p. (aanvinken bij de inschrijving: “ik blijf eten”)

De wedstrijd begint stipt om 09:30 uur en de teams vertrekken naar hun starthole vanaf 09:00 uur.

De startlijst van de wedstrijd wordt op 10 oktober aan alle deelnemers toegestuurd via de mail (wordt niet op de website van de Golfclub gepubliceerd). 

Voor de geïnteresseerden alvast de Texas Scramble spelregels voor deze dag in een notendop:

We spelen allemaal vanaf de rode teebox. Alle spelers slaan op iedere hole af, dan wordt 1 van de 4 ballen gekozen om mee verder te spelen. Vanaf die positie slaan alle 4 spelers weer verder met hun eigen bal (3 spelers plaatsen binnen een kaartlengte hun eigen bal). Daarna kies je weer de beste bal, dit proces herhaal je totdat er is uitgeholed, dus ook op de green. Van ieder persoon moeten minimaal 4 afslagen gekozen worden. Teamhandicap verrekening = 1/8 van de som playing HCP's (afgerond: 6,3 wordt 6, afgerond 6,5 wordt 7)

We hebben er zin in! Tot de 19e!

Wedstrijdleiding, Marylane Quandt en Jannie Zeeman.