iGolf Pay&Play voor leden GC Hitland

iGolf Pay& Play lidmaatschap voor leden golfclub Hitland

Indien u er voor kiest om lid te worden van onze golfclub dan kunt u gelijk gebruik maken van onze samenwerking met iGolf. U kunt dan mét 15% korting op de Greenfee spelen op 20 verschillende banen in Nederland!

Per 1 maart 2020 zijn wij een samenwerking aangegaan met iGolf. Hierdoor kunnen alle leden van golfclub Hitland zich gratis aanmelden bij iGolf en een “Pay & Play” abonnement afsluiten (normale prijs € 12,- per jaar). Hoe dit precies werkt, leest u in de instructies op de pagina “Overig/Handleidingen” of via de link: Instructie iGolf

Onze contributie bedraagt slechts € 100,-- voor dit jaar, dus bent u iemand die wedstrijden spelen leuk vind en speelt u ook graag een keer op een andere baan, dit alles is mogelijk als lid van golfclub Hitland.