Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

IT Vernieuwing 2023

Vanaf november 2023 wordt onze software vernieuwd. Dit is de hoofdlijn:

De Golfbaan gaat begin december over op een nieuw baanreserveringssysteem (Teecontrol) en een nieuw klantregistratie/CRM-systeem (Golfspot). Hierover wordt vanuit de baan gecommuniceerd.
Er komt een "dashboard" voor relaties van de baan, voor baaninformatie, teetime-reserveringen en dergelijke. Als rondekaarthouder gaan ook de leden van de club dat dashboard gebruiken.
De ledenadministratie gaat over naar Golfspot.

De Golfclub gaat begin december over op een nieuw wedstrijdsysteem (Parrow).
Dat systeem gaan we gebruiken voor wedstrijden in 2024: de kalender van het eerste kwartaal staat er dan in, dus vanaf begin december kan je daarop gaan in- of uitschrijven.
Het dashboard van Golfspot wordt gekoppeld met functies van Parrow voor onze wedstrijden, zoals het inzien van de wedstrijdkalender, het in- en uitschrijven, inzien van de startlijsten en uitslagen.
Commissies krijgen toegang op Parrow voor het organiseren van de wedstrijden en voor spelers komt er ook een nieuwe webapp, vergelijkbaar met wat we nu hebben.
Op de website van de golfclub wordt de huidige leden-login gekoppeld naar het dashboard, in plaats van naar Proware.

Voor de resterende wedstrijden in 2023 blijven we nog Proware gebruiken.
Op de website van de golfclub wordt een separate leden-login gekoppeld naar Proware, tot eind 2023.

Een overzichtsplaatje (datums zijn onder voorbehoud) zie je hieronder.

Per 20-11 wordt de handicapregistratie omgezet van Proware naar de nieuwe platformen Parrow en Golfspot. Dit betekent dat het invoeren van losse Q-kaarten tijdelijk NIET meer plaats kan vinden via de website/webapp. Je kunt losse Q-kaarten nog wel altijd invoeren via Golf.nl.

Vanaf 4-12 gaan wij als leden gebruikmaken van het zg. Golfdashboard in Golfspot voor het invoeren van Q-kaarten. Daarmee wordt het in 2024 ook weer mogelijk om losse Q-kaarten in te voeren.

De Handicap- en Regel Commissie zal het huidige jaar iets vroeger dan gewoonlijk afsluiten. Normaliter vond dit plaats in de eerste week van december. De afsluiting is met name van belang om het klassement van de speler en speelster van het jaar 2023 vast te kunnen stellen. Omdat er in Proware geen nieuwe Q-kaarten meer geregistreerd worden, zal het klassement vastgesteld worden vanaf 1 januari t/m 17 november van het afgelopen jaar.