De wedstrijden

Overzicht WECO wedstrijden 2021: Klik HIER

De Weco organiseert alle weekendwedstrijden en tevens de clubkampioenschappen (Fourball, Foursome, Strokeplay en Matchplay). Veel wedstrijden zijn tevens qualifying.

Enkele voorbeelden:

Monthly medal:

Gedurende het zomerseizoen is er ongeveer elke maand een qualifying wedstrijd met een netto dagprijs en een netto en bruto overall klassement over alle MM’s gedurende het seizoen.

Strokeplay kampioenschappen:

In twee weekenden wordt over 4 x 18 holes (dames 3 x 18 holes) bepaald wie zich de strokeplay clubkampioenen mogen noemen.

Matchplay kampioenschappen:

Zowel dames als heren strijden om het bruto matchplay kampioenschap. Daarnaast is er een (mixed) netto kampioenschap.

Tot aan het finaleweekend worden de voorrondes in een afgesproken planning onderling gespeeld.

Winter Eclectic:

Een serie wedstrijden in de winterperiode waarbij de beste score per hole over de gehele serie wordt gerekend.

FUN-wedstrijden:

En natuurlijk spelen we de nodige gezelligheidswedstrijden, zoals het Familietoernooi, Rydercup, Texas Scrambles, Kies je Teebox, Touwtjeswedstrijden, Every hole a Neary, de Locale Goede doelen wedstrijd of wat we dan ook maar weten te verzinnen... !

En ook OPEN WEDSTRIJDEN: ieder jaar selecteren we in samenwerking met de Golfbaan een paar wedstrijden waarin niet-leden worden verwelkomd.

Het geheel van soorten wedstrijden staat beschreven in bijgaand document: klik op: weco-wedstrijden-beschrijving