De wedstrijden

Overzicht wedstrijden 2020

wedstrijdkalender-golfclub-hitland-2020-weco-website_1580200982.pdf

De Weco organiseert alle weekendwedstrijden en tevens de clubkampioenschappen (Fourball, Foursome, Strokeplay en Matchplay). Veel wedstrijden zijn tevens qualifying.

Enkele voorbeelden:

Monthly medal:

Gedurende het zomerseizoen is er ongeveer elke maand een qualifying wedstrijd met een netto dagprijs en een netto en bruto overall klassement over alle MM’s gedurende het seizoen.

Strokeplay kampioenschappen:

In twee weekenden wordt over 4 x 18 holes (dames 3 x 18 holes) bepaald wie zich de strokeplay clubkampioenen mogen noemen.

Matchplay kampioenschappen:

Zowel dames als heren strijden om het bruto matchplay kampioenschap. Daarnaast is er een (mixed) netto kampioenschap.

Tot aan het finaleweekend worden de voorrondes in een afgesproken planning onderlinge gespeeld.

Winter Eclectic:

Een serie wedstrijden in de winterperiode waarbij de beste score per hole over de gehele serie wordt gerekend.

Het geheel van soorten wedstrijden staat beschreven in bijgaand document:

golfclub-hitland-weco-wedstrijden-beschrijving-v03-28012020.pdf