Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Uitgaansdag Senioren 23 september 2021

De deelnemers beleefden een prachtige dag op Golfpark de Turfvaert, ondanks de voorspellingen werkte het weer voortreffelijk mee.

De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse, gebaseerd op de speelkarakteristieken van de klassieke Britse golfbanen. Langs de fairways stug hoog gras, waaruit het moeilijk spelen is (als je je bal kan vinden) en imposante diepe bunkers langs de fairway op de langere holes en rondom de greens.
De wind en de zon deden deze dag ook volop mee. Kortom, fantastische omstandigheden om te genieten van de uitdagingen van het golfspel. In het algemeen is er redelijk gepresteerd en natuurlijk waren er uitschieters.

Bij de dames werd Soemi Sukhraj eerste met 35 stb. punten, Marianne Schriek tweede met 33 stb. punten en Nellie Hermans derde met 32 stb. punten.

Bij de heren werd Nico Ammerlaan eerste met 40 stb punten, Frans Wessel tweede met 38 stb punten en Berry Janse derde met 33 stb punten.

De prijzen voor deze prestaties werden tijdens het drie gangen menu tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht uitgereikt.

Al met al hebben alle deelnemers genoten van een prachtige uitgaansdag met prima golfomstandigheden, consumpties vooraf en achteraf en een uitstekend 3-gangen menu.
De medewerkers van Golfpark verdienen een pluim voor de wijze, waarop zij ons allen van dienst zijn geweest.

 

Ga terug