Nieuws

Uitgaansdag Senior-golfers GC Hitland, 14-09-2018

17/09/2018
Lees verder

Golfclub Hitland en RABObank Gouwestreek pakken uit

14/09/2018
Lees verder

Order of Merit per 4 september

04/09/2018
Lees verder

Maarten ter Laak en Daniëlle Remmerswaal Matchplaykampioen Golfclub Hitland

27/08/2018
Lees verder

Senioren sluiten zomerkampioenschap en eclectic af

26/08/2018
Lees verder

Vrijwilligers Golfclub Hitland bedankt!

23/10/2016

Op zondag 23 oktober organiseerde het bestuur van Golfclub Hitland de zogenaamde Clubthanking dag. Alle vrijwilligers, die het hele jaar allerlei activiteiten en wedstrijden organiseren, werden in het zonnetje gezet. Voorzitter van de club, Boy Kodde, sprak bij de ontvangst woorden van dank aan het adres van de genodigden. Een club kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ook de medewerkers van de golfbaan en het restaurant werden bedankt voor een jaar lang dienstbaarheid en hulpvaardigheid.

Na de lunch speelden de gasten in het herfstzonnetje een gezellige zogenaamde Texas Scramble, een wedstrijdvorm waarbij de nadruk ligt op samenwerken en teamgeest. Na de 9 holes werd op het terras het glas geheven op de club en ging het gezelschap op de foto.
Het winnende team bestond uit: Boy Kodde, Jacqueline ’t Hoen, Ries Rook en Wim van Winden. Henk Nefkens en Robert Okkerse werden nog extra 'beloond' met een flesje wijn voor het waarnemen van de theorielessen bij afwezigheid van de vaste docenten.
De golfers gaan nu het winterseizoen in, want golfen doen de Hitlanders het hele jaar door.

Voor de foto's: https://www.facebook.com/golfclubhitland/?ref=aymt...