Nieuws

Weekend Wedstrijden - een overzicht

18/05/2018
Lees verder

Hart van Holland volgt Golfclub Hitland op de voet ...

16/05/2018
Lees verder

Golfclub Hitland speelde eerste kampioenschap

13/05/2018
Lees verder

Golfclub Hitland viert 25 jarig bestaan met LUSTRUM-bokaal toernooi

13/05/2018
Lees verder

Let op de starttijd van de Lustrumbokaalwedstrijd

04/05/2018
Lees verder

Ook senioren Heren 1 van Golfclub Hitland KAMPIOEN

15/05/2016

Nieuwerkerk aan den IJssel – Ook het eerste senioren team van Golfclub Hitland is afgelopen vrijdag de dertiende kampioen geworden. Hiermee traden de senioren in de voetsporen van Heren 1, dat vorige week al het kampioenschap binnen had. De senioren promoveren naar de derde klasse.

Senioren Heren 1 bestaat uit: Piet van Bokkum, Wim van Winden, Fred Rogaar, Kees Vendrig, Frans Wessel, Kees Koolhaas (captain), Harrie van de Berg, Barend van Thiel. Hoewel de gemiddelde leeftijd van het Hitlandteam boven de 70 ligt, spat de vitaliteit eraf. De heren speelden vier wedstrijden, waarvan er drie werden gewonnen en één gelijk werd gespeeld tegen de uiteindelijke nummer 2 Kleiburg. De oudste van het team en tevens Captain Kees Koolhaas: “eigenlijk was het een dubbeltje op z’n kant tot aan de laatste wedstrijd. Kleiburg speelde weer gelijk en wij wonnen van Roxenisse.”

Het bestuur van Golfclub Hitland is trots op de ‘oude knarren’ en zet binnenkort bij één van de seniorenwedstrijden het kampioensteam in het zonnetje. 

Voor het wedstrijdverslag en eerdere verslagen, zie het tabblad NGF competitie.