Nieuws

Weekend Wedstrijden - een overzicht

18/05/2018
Lees verder

Hart van Holland volgt Golfclub Hitland op de voet ...

16/05/2018
Lees verder

Golfclub Hitland speelde eerste kampioenschap

13/05/2018
Lees verder

Golfclub Hitland viert 25 jarig bestaan met LUSTRUM-bokaal toernooi

13/05/2018
Lees verder

Let op de starttijd van de Lustrumbokaalwedstrijd

04/05/2018
Lees verder

Heren 1 Golfclub Hitland kampioen

02/05/2016

Ook in hun laatste wedstrijd in de competitie bleef het eerste heren competitieteam van Golfclub Hitland ongeslagen. Vier wedstrijden op rij werden gewonnen en met overtuigende cijfers. Van de 36 wedstrijden die gespeeld zijn, won Hitland er 30. Ook met het team, Landgoed Bergvliet, dat tot en met de tweede ronde alles had gewonnen, werd in de vierde ronde de vloer aangeveegd. Bergvliet heeft nog één wedstrijd te gaan, volgende week op Golfbaan Hitland. (Het thuisspelende team is alleen gastheer op de eigen baan en speelt zelf niet.)

Teamcaptain Mark Nossent: ‘Op papier waren we misschien wel favoriet, maar we spelen op het gras van vier verschillende banen. Je moet het toch altijd maar weer even doen en we hebben er hard en serieus voor getraind en gestreden’. ‘Ook volgend jaar willen we deze lijn doortrekken, aldus de trotse teamcaptain’.

De huldiging zal volgende maand plaatsvinden bij de Matchplaykampioenschappen van Golfclub Hitland.

Het team bestaat uit: Mark Nossent (captain), Colin Bruinen, Kees Plat, Nick Eerhardt, Alexander Becks en Senol Uyrum en de invallers Joop Kluin en Robert Okkerse.

Met deze laatste overwinning is de promotie naar de tweede klasse een feit.