Ledenpagina

Algemeen

De Weco van Golfclub Hitland organiseert de ‘grote’ clubwedstrijden en de clubkampioenschappen. Deze wedstrijden vinden plaats in het weekend zodat alle leden daaraan deel kunnen nemen.
De Weco bestaat uit een aantal verenigingsleden die, op basis van vrijwilligheid, mede de wedstrijdkalender samenstellen en de weekendwedstrijden organiseren. Het zwaartepunt van de wedstrijden van de Weco ligt in de maanden mei t/m september. Gedurende deze maanden wordt er bijna elk weekend een wedstrijd georganiseerd.

Hoogtepunten in deze periode zijn clubkampioenswedstrijden: de Matchplay- en Strokeplaykampioenschappen. Ook in de andere maanden vinden er gemiddeld 2 à 3 weekendwedstrijden plaats. De belangstelling voor deelname aan de weekendwedstrijden is groot. Om deelname van alle leden, dames, heren, senioren en junioren, te bevorderen, worden wedstrijden georganiseerd waarbij zowel hoge als lage handicappers serieuze ‘strijd’ kunnen leveren en wedstrijdplezier beleven. De Weco reserveert bij enkele wedstrijden een aantal plaatsen voor leden van Mijn Golfpark Hitland.