Clubpagina

De seniorencommissie organiseert seriewedstrijden:

Zomer:
In de zomer spelen we een aantal serie wedstrijden, zoals de zomer eclectic, het zomerkampioenschap en de Maandbeker ofwel de Monthly Medals:

Iedere maand wordt in twee categorie├źn: 0-23.5 en 23.6- 36.0 gespeeld om de maandbeker. De maandbeker wordt 12 keer gespeeld. De beste 7 resultaten tellen mee voor de eindscore.

Andere voorbeelden van wedstrijden zijn: Strokeplaykampioenschappen voor dames en heren en de Groene Hartwedstrijd. In april wordt deze wedstrijd, gesponsord door Rien van Tol en Theo Stolwijk, gespeeld. Iedereen valt in de (bloemen)prijzen! Deze shotgunwedstrijd staat borg voor sfeer, gezelligheid en een waanzinnig prijzenfestival van planten.

Winter:

In de winter spelen om het winterkampioenschap en is er een serie wintereclectics, waarbij de beste score per hole over de gehele serie wordt gerekend.

Order of Merit
De qualifying wedstrijden tellen mee voor de Order of Merit. Tijdens het eindejaarsdiner worden de winnaars bij de dames en heren bekendgemaakt. Voor een overzicht van alle wedstrijden. klik hier.