Clubpagina

De wedstrijden (2018)

De opzet van de Ballenlawine-competitie is eenvoudig en bestaat uit in totaal 12 wedstrijden, waarvan de 8 beste stablefordscores meetellen voor het eindklassement.*

De beste 15 spelers van dit klassement aan het eind van het seizoen ontvangen een oplopend aantal golfballen. Daarnaast wordt er gestreden om een wisselbokaal.

Na afloop van de wedstrijden wordt er wat gedronken met de flightgenoten, maar is er geen prijsuitreiking en je kunt net zolang blijven als je wilt.

De wedstrijdkalender van de Ballenlawines van 2018

BL Datum Bijzonderheden
Ballenlawine 01 13 april
Ballenlawine 02 20 april
Ballenlawine 03 4 mei
Ballenlawine 04 25 mei
Ballenlawine 05 1 juni
Ballenlawine 06 22 juni Tussentijdse prijsuitreiking met maaltijd
Ballenlawine 07 13 juli
Ballenlawine 08 27 juli
Ballenlawine 09 10 augustus
Ballenlawine 10 24 augustus
Ballenlawine 11 14 september
Ballenlawine 12 28 september Finale met prijsuitreiking en diner

Scores en prijsuitreiking

* Mocht er een Ballenlawine worden afgelast, dan geldt dat de 7 beste stablefordscores meetellen voor het eindklassement i.p.v. de 8 beste.

De grote prijsuitreiking van de Ballenlawine is na afloop van de 12de wedstrijd, waarbij de prijzen voor het
gehele seizoen worden uitgereikt (m.u.v de dagprijzen die bij de tussentijdse prijsuitreiking zijn uitgereikt). De prijsuitreiking wordt afgesloten met een diner.

Op de clubpagina staan de uitslagvermeldingen van dit seizoen. Klik op Ballenlawine (2018) voor de pagina van dit seizoen.
(De clubpagina is het gedeelte van de clubsite achter een password. Heb je dit password niet, vraagt het een commissielid.)