Ledenpagina

De dames van Golfclub Hitland spelen hun wedstrijden op de dinsdag.

Gedurende het jaar organiseert de damescommissie meerdere soorten wedstrijden zoals: de monthly medal (seriewedstrijd), de zomer eclectic (seriewedstrijd) en een matchplaywedstrijd. Bijzondere wedstrijden zijn verder: de vlaggetjeswedstrijd en de Prinsendag. Bij deze laatste wedstrijd vraagt u een Prins (uit onze club) om samen, leuk uitgedost, een supergezellige dag te hebben op de 3e dinsdag in september.

Al naar gelang de baancondities zijn de wedstrijden wel of niet qualifying. De zgn. funwedstrijden zijn non-qualifying.

Tijdens de wintermaanden zijn er verschillende wedstrijden. Er zijn seriewedstrijden zoals de wintereclectic en het winterkoninkje. Na afloop van deze series mogen de winnaars hun prachtige trofeeën behouden!

Verder zijn er nog de sneeuwbalwedstrijden waarbij balletjes gewonnen kunnen worden.

Wij hopen veel dames te mogen begroeten. Het motto van de damesdag is:

Presteren is prima, meedoen is belangrijker en gezelligheid is altijd troef!!

Er is altijd iemand van de commissie op de baan aanwezig om u met raad en daad ter zijde te staan!

Tot ziens op de baan en vooral geniet ervan, De damescommissie.